Metin2Hungary
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Szerver készitése Virtual boxal

Go down 
SzerzőÜzenet
Cannabis
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2010. May. 21.

TémanyitásTárgy: Szerver készitése Virtual boxal   Szomb. Május 22, 2010 9:49 am

Szerver készítése VirtualBox-al:


!Figyelem! Ne kattincsatok a VirtualBox-ban a fekete ablakra, csak a felső felső fejlécre, mert elnyeli az egeret és egy bizonyos billentyű megnyomása után kapjuk csak vissza.


1. Elindítod az "Instand server file"-t, előjön egy ablak. Ide beírod, hogy melyik meghajtóra csomagolódjon ki. (Pl. C:\ ) Ha kiválasztottad a meghajtót kattincs a bal alsó kérdőjelekre, ezután kijön még egy ablak, ide beírod a csomagoláshoz kellő jelszót: "mcncc.com" és ismét a bal alsó kérdőjelekre klikkelj. Most megvárod, mig kicsomagolja...


2. Megnyitod azt a helyet ahová kicsomagoltad a fájlokat és az őket tartalmazó mappát átnevezed "Mt2"-re.


3. Az "Mt2" mappában a 4.5 Gb nagyságú fájlt átnevezed "Mt2"-re és a 13Kb nagyságú fájlt is úgyszintén "Mt2"-re. Ezután az 13Kb nagyságú "Mt2" fájlra jobb klikk, Társítás, és kiválasztod a Jegyzettömb-öt. Most megnyitja neked egy jegyzettömbben. Keresd meg ezt a sort:


<absolute type="string">C:\??2\??2??.vhd</absolute>


Na ezt át kell írni erre: <absolute type="string">C:\Mt2\Mt2.vhd</absolute>
(Ha nem C re csomagoltad ki akkor itt is cseréld ki a ">C:\"-t pl. ">E:\"-re)


Utánna ezt a sort írd át alata: <relative type="string">.\??2??.vhd</relative>
Erre: <relative type="string">.\Mt2.vhd</relative>


Mentsd el!


4. Letöltöd és feltelepited a VirtualBox-ot. Megnyitod...


5. A bal felső sarokban találsz egy olyan ikont, hogy "Új. Kattincs rá egyszer.


6. A most előugro kis ablakban kattincs a Tovább-ra. Itt ki kell töltenünk:
Név: "Mt2"
Operaciós rendszer: "BSD"
Verzió: FreeBSD
Kattincsunk a Tovább-ra. Most állítsuk be a Ram-ot. Figyelem itt kevesebb Ram is elég, a laggmentes szerverhez. Ha beállítottuk akkor Tovább.Most tedd a "Létező merevlemez használata"-ra és tallózd be az Mt2.vhd fájlt az Mt2 mappából. Befejezés... Most kattincs a bal felső sarokban a Konfigurálás-ra. Az előugro ablakban, baloldalt keressük meg a hálózatot. A "Csatlakoztatva ide"-hez tedd a "Bridge-elt kártya"-ra, a Név-hez meg Hamachi Network Interface. Ok...


7. Hamachit inditsd el... PortMap ON... Indítsd el a nemrég létrehozott Mt2 nevű virtuális gépet a zöld nyillal, vagy dupla klikkel.


8. Indítsd el a "VirtualBox"-ot (ha már el van akkor nem kell) és kattincs az "Mt2"-re kétszer. Most behoz egy ablakot,várd meg mig elő nem hozza az ablak alján azt, hogy "Login" ide ezt írod: "root" és Entert-t nyomsz. Most előhozza, hogy "Password" ide azt írod, hogy: "mcncc.com" és Enter (nem fogja mutatni mit irtál de te csak írd és nyomj Enter-t) Ezután kihozza egy ilyet: "Mcncc#" na ide ezt írd be "sysinstall" (az Y és a Z fel van cserélve) és nyomj Enter-t. Most kihoz egy telepítés ablakot, itt a billentyűzettel válaszd ki a "Configure"-t (Enter), ezután kiválasztod a "Networking"-ot (Enter). Most válaszd ki az "Interfaces"-t (Enter) és a "em0"-t (Enter). Ezután kattincs a "No" (Enter) és ismét No (Enter). Na most előad egy újabb ablakot. Az "IPv4 Gateway"-t írd át a hamachi IP-re(Enter), az "IPv4 Address" írd át a hamachi IP-re az utolsó pont után lévő számokat cseréld ki .100-ra (Enter) és végül a "Netmask"-ot írd át erre: "255.0.0.0" (Enter), a többit úgy kell hagyni. Ezután kattincs az "Ok"-ra, majd "Yes", majd "Cancel", ismét "Cancel" és végül "Exit Install" Most ismét írd be, hogy sysinstall (Y és Z fel van cserélve), ezután "Configure" (Enter), Networking (Enter), "Interfaces" (Enter), "em0" (Enter) és "Yes". Ki fogja írni, hogy "Scanning for RA servers... Ezután "No" és ismét állítsd be, úgy mint az előbb.
Most "Ok", "Yes", "Cancel", "Cancel" és "Exit Install". Most írd be, hogy: "reboot". Várj amíg ki nem hozza ismét, hogy "Login", ide ismét írd be, hogy "root" majd a "Password"-hoz ismét: "mcncc.com".
Most írd be ezt: "./start". (az "/" jel magyar billenytűzeten Shift+betük feletti 6-os, vagy jobboldalt számok fölött) Várd meg amíg ki nem ír 8 darab "Operation timed out"-ot (a 8-kat lassan hozza be).


9. Utolsó mozzanatként egy indító "mc.txt"-t átírod a hamachid IP-jére és indíthatod a játékot. Ezekkel az adatokkal be tudsz jelentkezni:


Felhasznáónév: Rain
Jelszó: 12345
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://metin2hungary.hungarianforum.com
Cannabis
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2010. May. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Szerver készitése Virtual boxal   Szomb. Május 22, 2010 9:52 am

Szerver bónuszok:

1.: Nyissuk meg a Navicat-ot.
2.: Lépjünk be a Player adatbázisba
3.: Ott keressük ki az "item_attr' táblázatot. Lépjünk bele.
Itt felvan sorolva az összes bónusz ami csak létezik

A bónuszok mellé oda van írva hogy ''prob'' ott ne módósíts semmit.

4.: Majd a lvl 1 - 2 - 3 - 4 - 5 ---höz a bónusz méretét ird be.

Figyelem!CSAK A LVL-EKET SZERKESZD A TÁBLÁZATBAN.

Ezek után egy reboot és már készen is vannak a bónuszok.
Néhány dolog ami nem érthető elsőre:
max_sp----> Max MP (varázs erő)
stun-------->Ájulási esély

.:-:.A lvl-ek azért különbözőek mert amikor bónuszolunk akkor kidob nekünk egy PL: Kritikus találat bónuszt akkor kapunk egyet a lvl -ek közül.Ha mindegyikhez ugyanazt írod akkor csak a megadott értéket fogod kapni. Amik %-ot adnak azokhoz a számot írjunk
be amit a szerver nekünk %-ként fog értékelni. Pl.: Stun : 100 a szerveren 100%-lesz! Kritikus találatnál ha minden ütést és skillt kritnek akarunk nem elég a 100% hanem kell 1000%.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://metin2hungary.hungarianforum.com
Cannabis
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2010. May. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Szerver készitése Virtual boxal   Szomb. Május 22, 2010 9:54 am

LegendMT2 Website script telepítése illetve használata!

A regoldal nagyon designos,de PHP szempontból nulla Aki ért a PHP programnyelvhez és némi HTML ismerete is van annak nem lesz nehéz egy jó regisztrációs oldalt összehozni.

Letöltés: megaupload.com 896XTJZG
Kép az oldalról:TELEPÍTÉSE:
A LegendMT2 WEBSITE.rar archívumot kicsomagolod majd a bennelévő fájlokat bemásolod a XAMPP htdocs mappájába,(alapesetben ezt a C: meghajtón a xampp mappában találod) a konfigurációs fájlokat írd át a saját adataidra ezek a fájlok a következők: conn.php, config_player.php, config_account.php, config.php valamint inc/conn.php
Ezekben ha átírtad az IP-t akkor minden működne,ha a törökök nem hagyták volna el a php fájlokra hivatkozásának a nagyrészét...
(itt nem tudom részletesebben leírni,mik maradtak ki,ezért ajánlom OLYANOKNAK,AKIKNEK PHP és HTML ismerete van)

Pár darab PHP illetve HTML hiba:
A regisztrációhoz új fekete hátterű ablakot nyit,ezért ajánlom,hogy IFRAME-val tegyétek bele az oldalba
A regisztrációs űrlap felett egy hibaüzenet jelenik meg,erre javítási mód: amit ír abban a sorban a session start() függvényt kitörlöd,regisztráció ugyan úgy menni fog
Itemshopot nem találja,az itemshop fájljait nézd át (itemshop.php vagy inc/itemshop.php) és ahol nincs az iframeba beírva a .php az itemshop után,oda írd be.
Az eredeti itemshop nagyon gyér munka,ajánlom az ITT letölthető FULL ITEMSHOPot ennek telepítése sem bonyolultabb mint az oldalé,az itemshop mappát másold be a xampp mappájában lévő htdocs könyvtárba. (C/xampp/htdocs,ha alapértelmezett módon telepítetted a XAMPPot) a conn és a conn1.php-t írd át saját adataidra és az itemshop már elérhető,működik is. NAGYON FONTOS!!! EHHEZ AZ ITEMSHOPHOZ XAMPP 1.7.0 SZÜKSÉGES,az újabb pharse errort ír.


Röviden ennyi a LegendMT2 regisztrációs itemshopos website scriptről.egyenlőre nekem sincs meg még magyarba,fordításához ajánlom:WWW.WEBFORDITAS.HU oldalt és itt a török nyelvről,de van benne kínai és német is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://metin2hungary.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Szerver készitése Virtual boxal   

Vissza az elejére Go down
 
Szerver készitése Virtual boxal
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Metin2Hungary :: Szerverfileok és sok más :: Szerver Készités-
Ugrás: